Upoznajte nas.

O NAMA I NAŠEM PROIZVODU

Šta smo

uradili?

Jacobe Rush Health kompanija je uz pomoć najstručnijih naučnika širom sveta razvila revolucionaran proizvod koji potpuno menja tržište zdravstvenih produkta i suplemenata. Uz kombinaciju određenih biljaka i detaljnih analiza anatomije ljudskog tela, došli smo do savršenog proizvoda! 

Na našem proizvodu HAMES 5+ radilo je 50 naučnika i lekara širom Evrope i sveta, angažovali smo najstručnija lica, najuspešnija u svojim oblastima! I eto ga… I došao je i taj dan! Revolucija može da krene, više ne morate da kupujete deset proizvoda kako biste rešili svoje probleme. Sada to sve možete dobiti u produktu HAMES 5 PLUS! Ovo nije slučajnost, ovo nije nečija ideja da se to tek tako desi, ovo su rezultati studija do kojih su došli razni biolozi i naučnici iz Rusije, Indije, Koreje i Kine, pa čak i sa područja skandinavskih zemalja! Posebno je priznati biolog doktor Michael Tierra bio zainteresovan za ove biljke, i 10 godina svog rada posvetio je njihovom izučavanju koje ga je dovelo do zapanjujućih rezultata. Michael je poznat po tome što je 1989. godine osnovao „American herbalists Guild”, organizaciju čiji je cilj uspostavljanje standarda za profesionalnu praksu kliničke biljne medicine u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

Kao i u celom univerzumu, tako i na planeti Zemlji sve ima svoj sklad i mir i sve radi pod svojom idealnom i zdravom frekvencijom sklada, napretka i ozdravljenja. Drvetu ne treba poseban uslov da izraste u prelepu krošnju, ptici ne trebaju posebni uslovi da poleti, biljci ne treba poseban uslov da sazri i izraste u savršen cvet. Sve reaguje baš na taj divan sklad naše planete i univerzuma, s posebnim pozitivnim frekvencijama koje su im urođene. Zbog velikog pritiska i stresa u kojem živimo, danas su taj mir i red narušeni, ne možemo se opustiti tokom dana zbog raznih problema koje nose poslovi i stresne situacije. Biolozi koji su radili na ovim biljkama dokazali su da upotrebom biljaka iz produkta HAMES 5 PLUS telo u roku od 15 dana doživljava regeneraciju i sklad, a samim ozdravljenjem ćelija podiže se i vibracija tela, a zatim dolazi i do tog savršenog sklada i podizanja vibracije na visoke nivoe koji su potrebni za regeneraciju celog organizma i opšteg stanja!

NA ŠTA SVE UTIČE HAMES 5+ ?

Snažno pojačava imunitet – brzo vraća energiju, povećava frekvenciju i vibraciju tela, ubija viruse i bakterije, regeneriše organizam, detoksuje telo, spušta temperaturu.
Oslobođa od bolava – deluje kao probiotik, kao antibiotik, regeneriše mišiće, rešava nesanicu, deluje kao antistres, podmlađuje kožu, kosu i nokte, čisti krvne sudove, reguliše krvni pritisak. 

Deluje kao dobar pokretač metabolizma – jača
zglobove i kosti, jača srčani mišić, reguliše povišeni šećer u krvi, regeneriše mišiće u telu, povećava
koncentraciju i obnavlja moždane ćelije, čisti creva od štetnih materija,
regeneriše bubrege i jetru, pospešuje preventivno pri izlečenju kod 12 tipova
kancera, kožne bolesti, hemoroide, zaustavlja dalje razmnožavanje virusa i
bakteterija.

Pored toga što smo i samostalno izveli ove studije na preko 100 ispitanika koji su imali neke od ovih problema, Vi se možete i sami uveriti u sve navedeno istraživanjem biljaka na Google. Izaći će vam brojne studije, analize i impresije vezano za moć ovih biljaka i njihovu namenu.

Važne informacije

Upozorenja:

Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama, osobama sa arterijskom hipertenzijom, kao ni osobama preosetljivim na biljke iz porodica Araliaceae i Acanthaceae i bilo koji od sastojaka preparata. Osobe koje su na terapiji imunosupresivima, antidijabeticima i antikoagulantnim lekovima, potrebno je da konsultuju lekara pre upotrebe preparata. Nakon 2 meseca kontinuirane upotrebe, napraviti pauzu u trajanju od 10-14 dana.

Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu.

Napomena:

Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Čuvati na temperaturi do 25°C, zaštićeno od svetlosti i vlage.

Proizvođač:

Za Jacobe Rush Health d.o.o., ul. Kaplara MomčilaGavrića 12, Beograd, Srbija proizvodi Elephant Co. d.o.o.,Pančevački put 42-44, Beograd, Srbija

Sastojci:

Suvi ekstrakt korena sibirskog ženšena (Eleuteroccocus senticosus); Suvi ekstrakt herbe andrografisa (Andrographis paniculata); želatin; sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; cink-glukonat; obložena L-askorbinska kiselina (nosač: etilceluloza); sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, silicijum-dioksid; boje: E171, E172

Uputstvo za upotrebu:

Odrasli: 1 kapsula 2 puta dnevno.

Sibirski ženšen, Andrographis, Cink i vitamin C doprinosenormalnoj funkciji imunog sistema

✓ Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i zaštitićelija od oksidativnog stresa

✓ Andrographis doprinosi normalnoj funkciji gornjegrespiratornog trakta

✓ Sibirski ženšen doprinosi adaptogenoj aktivnosti – povoljnoutiče na povećanje fiziloške otpornosti organizma u različitimstresnim situacijama

Hames 5+ je proizveden od kvalitetnih sirovina Andrografis, Ginseng, C vitamina i Cink minerala u skladu sa smernicama dobre proizvodjačke praske (GMP) standardom ISO 9001:2015 i principima HACCP sistema.

SErtifikati

  • Uverenje, dozvolu i broj Ministarstva zdravlja Repubilke Srbije
  • Stručno mišljenje, kategorizaciju i deklaraciju Farmaceutskog fakulteta
  • Stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje.
  • HACCP i ISO 9001
  • Broj i datum upisa u bazu podataka Zdravlja Republike Srbije 17558/2020

Ukratko o

HAMES 5+

Pojačan imunitet

Nema Bolova

obnovljen metabolizam

Još samo malo!

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Specijalna ponuda je istekla