Upoznajte nas.

O NAMA I NAŠEM PROIZVODU

Šta smo

uradili?

Jacobe Rush Health kompanija je uz pomoć najstručnijih naučnika širom sveta razvila revolucionaran proizvod koji potpuno menja tržište zdravstvenih produkta i suplemenata. Uz kombinaciju određenih biljaka i detaljnih analiza anatomije ljudskog tela, došli smo do savršenog proizvoda! 

Na našem proizvodu HAMES 5+ radilo je 50 naučnika i lekara širom Evrope i sveta, angažovali smo najstručnija lica, najuspešnija u svojim oblastima! I eto ga… I došao je i taj dan! Revolucija može da krene, više ne morate da kupujete deset proizvoda kako biste rešili svoje probleme. Sada to sve možete dobiti u produktu HAMES 5 PLUS! Ovo nije slučajnost, ovo nije nečija ideja da se to tek tako desi, ovo su rezultati studija do kojih su došli razni biolozi i naučnici iz Rusije, Indije, Koreje i Kine, pa čak i sa područja skandinavskih zemalja! Posebno je priznati biolog doktor Michael Tierra bio zainteresovan za ove biljke, i 10 godina svog rada posvetio je njihovom izučavanju koje ga je dovelo do zapanjujućih rezultata. Michael je poznat po tome što je 1989. godine osnovao „American herbalists Guild”, organizaciju čiji je cilj uspostavljanje standarda za profesionalnu praksu kliničke biljne medicine u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

Kao i u celom univerzumu, tako i na planeti Zemlji sve ima svoj sklad i mir i sve radi pod svojom idealnom i zdravom frekvencijom sklada, napretka i ozdravljenja. Drvetu ne treba poseban uslov da izraste u prelepu krošnju, ptici ne trebaju posebni uslovi da poleti, biljci ne treba poseban uslov da sazri i izraste u savršen cvet. Sve reaguje baš na taj divan sklad naše planete i univerzuma, s posebnim pozitivnim frekvencijama koje su im urođene. Zbog velikog pritiska i stresa u kojem živimo, danas su taj mir i red narušeni, ne možemo se opustiti tokom dana zbog raznih problema koje nose poslovi i stresne situacije. Biolozi koji su radili na ovim biljkama dokazali su da upotrebom biljaka iz produkta HAMES 5 PLUS telo u roku od 15 dana doživljava regeneraciju i sklad, a samim ozdravljenjem ćelija podiže se i vibracija tela, a zatim dolazi i do tog savršenog sklada i podizanja vibracije na visoke nivoe koji su potrebni za regeneraciju celog organizma i opšteg stanja!

NA ŠTA SVE UTIČE HAMES 5+ ?

Snažno pojačava imunitet – brzo vraća energiju, povećava frekvenciju i vibraciju tela, ubija viruse i bakterije, regeneriše organizam, detoksuje telo, spušta temperaturu.
Oslobođa od bolava – deluje kao probiotik, kao antibiotik, regeneriše mišiće, rešava nesanicu, deluje kao antistres, podmlađuje kožu, kosu i nokte, čisti krvne sudove, reguliše krvni pritisak. 

Deluje kao dobar pokretač metabolizma – jača zglobove i kosti, jača srčani mišić, deluje na plodnost i kod muškaraca i kod ženâ, reguliše povišeni šećer u krvi, regeneriše mišiće u telu, povećava koncentraciju i obnavlja moždane ćelije, čisti creva od štetnih materija, regeneriše bubrege i jetru, pospešuje preventivno pri izlečenju kod 12 tipova kancera, kožne bolesti, hemoroide, zaustavlja dalje razmnožavanje virusa i bakteterija.

Pored toga što smo i samostalno izveli ove studije na preko 100 ispitanika koji su imali neke od ovih problema, Vi se možete i sami uveriti u sve navedeno istraživanjem biljaka na Google. Izaći će vam brojne studije, analize i impresije vezano za moć ovih biljaka i njihovu namenu.

Ukratko o

HAMES 5+

Pojačan imunitet

Nema Bolova

obnovljen metabolizam

Još samo malo!

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Specijalna ponuda je istekla